Rendszer távfelügyeleti modul (IP) ipari AA-RC1B AGE [13185]

  • Központi raktárkészleten.

Cikk kód: 13185

Egyéb termék információ: 8 kapcsolh. kimenet, LAN csatlakozás (RJ45), 2 analóg (0-5V), 2 logikai bemenet (12V)

RJ45 10 Mbps csatl.: 1 db

Leírás A termékkel, vagy szolgáltatással kapcsolatos, általános információk, vagy olyan információk szövegesen megfogalmazott jellemzője, amely a többi feltüntetett paraméterből nem derül ki, de lényeges.: Ez a hálózati csatlakozással rendelkező modul, alkalmas akár a helyi számítógép-hálózaton, vagy akár interneten keresztüli kommunikáció, elérés alapján, vagy akár önállóan (előre beállított módon) a rá kapcsolt eszközöket 8 kimenetén keresztül vezérelni.
Összesen 4 bemenettel, azaz: 2 analog és 2 logikai bemenettel rendelkezik, melyek távolról akár folyamatosan monitorozhatók, illetve állapotuk függvényében képes az önálló automatikus működésre is.

8 kimenetén keresztül, akár relék, vagy más áramkörök közvetlenül is vezérelhetők vele, az előre beállított feltételeknek megfelelően, vagy távolról, akár az inteneten keresztül elérve, a világ másik végéből, kézi, vagy akár integrált menedzsment rendszeren keresztül.

A bemenetek alapján közvetlenül vezérelhetők a kimenetek, vagy más távoli rendszerek is felhasználhatják azok információit. A 12V-os logikai bemenetek lehetővé teszik 12Vos rendszerek közvetlen ellátását, valamint a kimenetekre kötött relékről közvetlen visszacsatolás valósítható meg a logikai bemenetek irányába

2 db logikai bemenet:
2 állapotú jellemzők figyelésére, más rendszerekhez történő kapcsolódásra, stb. (max 12V!)

2 db analog bemenet használata:
tetszőleges 0 - 5V érték közötti kimenettel rendelkező érzékelőkkel, pl. hőmérséklet, páratartalom, vízszint, fényerősség, vagy ezer más érzékelésére...

Redudáns, egymástól független tápbemenet

A termékhez szabadon hozzáférhetővé tettük a legfontosabb fejlesztési eszközöket így tetszés szerint módosítható megannyi funkció, a megjelenés, és magasfokú egyedi fejlesztésekre ad lehetőséget.
A Grafikus-WEB-felület forráskódjának felhasználásával, és a fordító-programmal lehetőség nyílik rá, hogy azt a saját igényekhez igazítsuk a teljes megjelenést, funkcionalitást.
A firmware verziók lehetővé teszik, hogy időről időre, az optimalizált, fejlesztett verziókat lehessen a modulra tölteni, vagy visszalépni egy már bevált verzióra.

Ismerje meg tudásbázisunkban az alkalmazások néhány lehetőségét! Link >>

A modul kipróbálható itt:
http://www.agendaage.hu:1080
Felhasználó név: admin
Jelszó: admin
A modul csak nyitvatartási időben érhető el! A modult egyszerre több felhasználó is tesztelheti.
(Telneten is kipróbálható: agendaage.hu; 1023-as porton)

A felhasználók számára elérhető elemek:
Modul-Firmware:
A firmware feltöltő parancs file >>>>
A modul firmware állománya (v2.03) >>>>
A modul firmware állománya (v2.07) >>>>
A modul firmware állománya (v2.10) >>>>
WEB-felület anyagai:
A jelenlegi webfelelület anyaga + fordítóprogram >>>>
A modul web file állománya (v2.03) >>>>
A modul web file állománya (v2.09) >>>>

Adatlap (AA): aa_rc/aarc1b_v2.3.pdf

Garancia idő Az az időtartam, amin belül, a termék gyártója, importőre, illetve az Agenda-Age Kft. a garanciális kötelezettségeknek eleget tesz.: 12 hónap

Termékkód (gyártói): AA-RC1B

Márkanév Annak a vállalatnak a neve, amely a terméket előállítja és/vagy piaci forgalomba hozza. Egyes termékek esetén a fantázianév, amely néven forgalomba kerül.: AGE

Értékesítéshez  Vissza a listához
Tel: (+36-70) 312-0530 | Email: | Sitemap | Designed by: Art of Business
Copyright © 2024 "aPower" Minden jog fenntartva